Blog
 

V ČR existuje celkem 7 účastnických dynamických fondů, které vám mohou velmi příjemně zhodnotit finance na vaše stáří. V poplatcích příliš velký rozdíl není, některé se ale liší strukturou portfolia. Ze všech fondů ty ostatní jednoznačně předhání svou výkonností Conseq Globální akciový účastnický fond.

Začít podnikat je skvělé rozhodnutí, ale chce to mít dostatečný kapitál. Jen skvělý nápad a propracovaný byznys plán opravdu nestačí. Mnoho začínajících podnikatelů si láme hlavu právě nad tím, kde vzít finance pro svůj rozjezd?

Když se potkávám se svými klienty, tak se mě často ptají kolik peněz mají investovat, aby se to vyplatilo? Tato otázka je velmi záludná, jelikož je to skoro to samé jako když se zeptáte v restauraci číšníka, co by Vám doporučil za jídlo? Jak Vám může něco doporučit, když Vás nezná a neví, co Vám chutná.. Stejné je to s...

Když se řekne investování, tak pro mnoho lidí je to cizí slovo, které pak ztratí význam v překladu.. Často se setkávám s lidmi, kteří vůbec nechtějí investovat, ale chtějí od svých financí výnos. Jenže kde by se tam vzal bez investování?
Poslední dobou se přímo "roztrhl pytel" s možnostmi kam investovat. Vybrat si můžete třeba klasické podílové...